lördag 27 juni 2015

Landa

Idag var semesterns första dag då vi bara var på plats. Barnen har verkligen längtat hit och idag fick de börja njuta av det som de så innerligt velat; farmors fattiga riddare till frulle, hälsa på hönsen och bada hur mycket som helst.

Att ha semester för mig innebär att låta systemet re-boot:a. Att se till att mata in bra grejer regelbundet och boosta kroppen och själen så att batterierna laddas upp. Så här tänker jag; bra träning varje dag. Naturligtvis av varierande sort och intensitet så att det blir just BRA träning, som kroppen kan tillgodogöra sig av utan att bli sliten och stressad. Bra mat och kosttillskott för att maxa intaget av näring. Inte kalorier; näring! Bra med sömn för just sömn är trots allt är det mest återhämtande och uppbyggande vi kan ge vårt system. Utöver det - roliga, fina, utvecklande och sköna upplevelser.

Inte så svårt. Eller?



Morgonträning pass 1 - jogg upp till kapellet. Styrkeintervaller. Jogg ner. Plums i havet. Hem till kaffe och frukost :) 



Träningskompis <3











Farmor och farfar bjussa på mat här och det är inte vilken mat som helst; superekologiskt och väldigt fint. Idag fick vi örtgrillad makrill med bönor, sallad och vitlöksmarierade squash. 


Farmor och farfars höns. 

I deras terasser växer allt! Och frodas. Hönsen ser till att gödsla extra bra. 


Hahaha - basilika. Preciiiis som min hemma i köket. Not. 










Träningspass nummer två - en simtur rakt ut längs strandkanten och åter igen. Totalt ca 1500 meter i hela-havet-stormarvågor. Med bästa buddy Blåvalen.