söndag 31 maj 2015

Lördagsfrukost på Djurgården

Helt spontant på lördagens morgon bestämde vi oss för att dra in till Stockholm och äta frukost. Alla i familjen är lite sega på frukost; ingen av oss vaknar och är hungrig, så en dryg halvtimme i bilen och en promenad ut till Hasselbacken var precis perfekt för att elda på hungern. Väl där var alla superhungriga och det var så härligt att se barnen gå loss på hela utbudet av frukost; fil, juice, pannkakor mm. Ett barnrum fanns det med, så barnen kunde hänga i ett tag medan vi kunde läsa några tidningar i lugn och ro. 

Efter en lång frukost i mysig miljö vandrade vi vidare. Inga planer för dagen direkt, bara vara. Det är för skönt med sådana helger ibland, ffa när det varit lite fullt upp under några helger och veckor. 

Det blev en mysig promenad längs Djurgårdskajen och en bra stund låg vi bara på bryggan och matade ankor och svanar. Vidare bort till Humlan och den förträffliga lekparken som finns där. Inget märkvärdigt alltså, bara en fin frukost och lite Stockholmshäng i vår alldeles egna takt.